Centrale training 13-06 gaat door!

Zoals iedereen weet en waarschijnlijk ook in zijn agenda heeft staan is er aanstaande zaterdag 13-06-2020 van 16.00 – 17.30 een centrale KUMITE training voor alle leeftijden. Na overleg met Ivan van Choku en met Robbin Ooms is er besloten dat de centrale kumite training gewoon door gaat. Let op de training zal wel buiten plaats vinden en uiteraard zullen wij alle adviezen en richtlijnen vanuit het RIVM volgen. De training is voor alle leeftijden. Indien nodig zullen we de groep opsplitsen dit word tijdens de training besloten. De training word verzorgt door Ivan en Robbin.

Iedereen dient 15 min. voor aanvang van de training aanwezig te zijn, zich aan te melden en de €5,- te betalen bij Robbin Ooms. Let op ook je contributie dient voldaan te zijn om deel te nemen aan de training. Indien dit nog niet het geval is kan deze ook direct bij Robbin Ooms voldaan worden. Neem je WIKF paspoort mee zodat we de training in je paspoort af kunnen tekenen.

EK CYPRUS
Betreffende het aankomende EK in Cyprus hebben wij nog geen nieuwe informatie mogen ontvangen vanuit de WIKF organisatie en is er nog geen definitief besluit genomen of deze wel of geen doorgang zal hebben. Echter willen wij uiteraard wel dat iedereen de centrale trainingen blijft bij wonen ten eerste om fit te blijven, ten tweede om met elkaar te blijven trainen en ten derde om met elkaar in contact te blijven.

Spijtig genoeg zal ik zelf niet aanwezig kunnen zijn maar ik ga ervan uit dat het weer een top training word en wens iedereen veel plezier.

Met vriendelijke groet,

Wim Stigter
Voorzitter WIKF Nederland