Datum volgende Centrale Training 11-07-2020

Zaterdag 11 juli zal de volgende centrale training zijn. De centrale training is opgedeeld in 2 delen. Het eerste deel zal zijn Kata en Tanto Dori en het tweede deel zal Kumite worden. Er is geen onderscheid gemaakt in leeftijd, de centrale trainingen zijn dus voor de jeugd en de volwassenen om de zelfde tijden. Tijdens de training zal gekeken worden naar een eventuele splitsing.

De training zal gehouden worden bij onze nieuw aangesloten sportschool Kai Sai in Zoetermeer. De trainingen zullen gegeven worden door Robbin Ooms en Alex Janssen.

TIJDEN:
15.15 – 16.45 Kata en Tanto Dori alle leeftijden
17.00 – 18.30 Kumite alle leeftijden
Je kan alleen Kata en Tanto Dori training doen, alleen Kumite training of beide onderdelen. Kosten zijn €5,- per training en je dient je WIKF paspoort bij te hebben om te laten aftekenen. Tevens dient je jaarlijkse contributie voldaan te zijn. Contact betalen op de training is geen probleem.

LOCATIE:
Sportschool Kai Sai
Elektrablauw 1 te Zoetermeer

Indien het weer het toe laat zullen we buiten trainen en heeft Kai Sai een mat van 130m2 beschikbaar. Als blijkt dat het slecht weer word hebben we ook de mogelijkheid om naar binnen te gaan (mits de RIVM met zijn richtlijnen dit toe laat).

Daarnaast zullen we 100% de richtlijnen van de overheid en de RIVM volgen die op 11 juli van kracht zullen zijn.

Wij hopen dat iedereen aanwezig zal zijn en het gelijk in zijn of haar agenda zet. Het is een mooie gelegenheid om weer met elkaar te trainen en kennis te maken met de sportschool Kai Sai.

Ik hoop iedereen fit en gezond te zien op zaterdag 11 juli,
Met vriendelijke groet,

Wim Stigter
Voorzitter WIKF Nederland