Selectie EK WIKF 2018 Braga

Geachte Sportschoolhouder / Coach / Trainer / Karateka,

De voorlopige selectie voor de komende Europese Kampioenschappen in Braga is een feit. In totaal zijn er, door de staf in samenspraak met het bestuur, op het onderdeel Kumite 67 karateka’s en op het onderdeel Kata 19 karateka’s geselecteerd. Aanwezigheid, commitment en inzet op de centrale trainingen blijven belangrijke criteria om uiteindelijk deel te kunnen nemen aan het EK. In onderstaande tabel treft u de geselecteerde sporters en scheidsrechters aan.

EK selectie 12.3.2018

Later deze week worden de geselecteerden en de bijbehorende categorieën gepubliceerd op sportdata, de geselecteerden voor de open klasse en de teams worden eveneens op korte termijn kenbaar gemaakt. Tijdens de registratie bij het EK  is het van groot belang dat er een correcte pasfoto op de deelnemerspas staat. Gelieve dit per school te inventariseren en indien nodig een recente foto, inclusief naam, mailen naar michel@wikf.nl.

Door de WIKF zal er een nieuw WIKF Nederland sportshirt kostenloos worden uitgedeeld aan de geselecteerden en de begeleiding. Gelieve voor 29 april de maten doorgeven. Eventueel kunnen de supporters ook een shirt bestellen, de kosten hiervoor bedragen € 25,00.

Door de WIKF organisatie is het vanaf 2016 verplicht om een WIKF badge gedurende het toernooi op de GI te dragen, de kosten hiervoor bedragen € 8,—.

Deelname aan een seminar van een lid van de wereldwijde technische commissie , afgetekend in het WIKF paspoort, is een vereiste van het WIKF voor deelname aan het EK in Portugal. Een mogelijkheid hiervoor bestaat tijdens het seminar van Sensei Wim Massee in het weekend van 24 en 25 maart in Wijk aan Zee. Een laatste mogelijkheid in Nederland voor het EK is tijdens het seminar van Tony Goncalvez (Bondscoach Portugal) in het weekend van 14 en 15 april in Zwijndrecht, Amsterdam of Schiedam.

Hopende U hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en mocht U meer informatie wensen dan kunt U met ondergetekende contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

Michel van IJzendoorn

Voorzitter Wado International Karate-Do Federation Nederland

No Comments