Algemene informatie EK 2020

ek cyprus

Geachte leden en sportschoolhouders,

Via deze weg nodigen we jullie officieel uit voor het traject richting de Europese Kampioenschappen WIKF, 6-8 November in Paphos (Cyprus). De eerste convocatie van het kampioenschap is via de link onderaan de pagina te downloaden. Hou onze website en facebook pagina goed in de gaten. Daar worden de data van de (maandelijkse) centrale trainingen (kumite en kata en tanto dori) gepubliceerd.

De kumite trainingen worden verzorgd door:
*Nabil en Isra Ou-Aissa in Amsterdam (dojo Karateschool Fightin’ Nabil)
*Patrick van Daalen en Oniell Zuiverloon in Rotterdam (dojo Unity99)
*Robbin Ooms in Zwijndrecht (dojo Wairando)
*Ivan in Zaandam (dojo Choku)

De kata en tanto dori trainingen zullen worden verzorgd door:
*Robbin Ooms in Zwijndrecht (dojo Wairando).

Uitgangspunt is om met een groep gretige karateka’s te werken richting de Europese Kampioenschappen in Paphos. Aanwezigheid, commitment en inzet zijn belangrijke criteria bij de vorming van de uit te zenden selectie. Het is derhalve zaak aanwezig te zijn. Op die manier ontstaat meer variatie in sparringpartners bij het onderdeel kumite en kunnen de kata deelnemers onderling met elkaar in wedstrijdverband trainen. Daarnaast kunnen we elkaar scherp houden en met de hele groep tot ontwikkeling komen.

Deelname aan een seminar van een lid van de wereldwijde technische commissie, afgetekend in het WIKF paspoort, is een vereiste van het WIKF voor deelname aan het EK op Cyprus.  Mogelijkheid hiervoor staan benoemd op deze pagina.

Let op: er zal tijdens de registratie in Cyprus streng gecontroleerd worden op de aanwezigheid van een handtekening/stempel in je WIKF-paspoort als bewijsstuk dat ook daadwerkelijk een traditionele training is gevolgd. Deze eis is ook specifiek opgenomen door de organisatie in de convocatie.

Evt. afwezigheid dient zoals gebruikelijk uiterlijk de avond voor de training (voor 22.00 uur) per mail gemeld te worden, inclusief opgave van reden: wim@wikf.nl. Voor KBN selectieleden geldt vrijstelling van de centrale WIKF trainingen indien deze samenvallen met een KBN-activiteit.

Bij vragen of onduidelijkheden over het traject richting Cyprus kun je contact opnemen met ondergetekende.

Met sportieve groet,

Wim Stigter
Voorzitter WIKF Nederland

INFORMATIE BULLETIN: Het informatie bulletin over het EK kunt u middels deze link downloaden: convocatie EK Cyprus

 

1 thought on “Algemene informatie EK 2020

  1. Pingback: Soms win je, soms leer je » Tekstbureau DrsPee

Reacties zijn gesloten.