Renato Estrada Rosas geslaagd voor WIKF 4e dan!!

Dit weekend was in Braga – Portugal de plaats waar 100 karateka’s uit Portugal, Spanje, België en Nederland bijeen kwamen om deel te nemen aan de weekend stage van sensei Jon Wicks. Deze stage werd georganiseerd door WIKF Portugal.

De wereld technische directeur sensei Jon Wicks die zelf houder is van de 8e dan Wado Ryu karate, werd op deze stage bijgestaan door sensei Wim Masse, de chief instructor in Nederland (7 e Dan Wado Ryu) en Joaquin Gonzalvez, de chief instructor in Portugal (6e Dan Wado Ryu).

Na twee dagen zeer hard en intensief trainen mocht Renato Estrada Rosas aan het eind van de tweede dag het officiële WIKF-examen doen voor zijn 4e dan in Wado Ryu karate. Zijn examen werd afgenomen door sensei Jon Wicks en sensei Wim Masse. Renato slaagde uiteindelijk voor zijn zware examen.

Als WIKF NL feliciteren we Renato Estrada Rosas met deze fantastische prestatie.

Potugal 3 juli 2016

No Comments